Bookmark and Share

Hyænerne havde godt fat i børnene

Skrevet af Poul Erik Andersen / Foto: Michael M. Carlsen
03-07-2011 08:14

Børnearrangementet lørdag eftermiddag på Amfiscenen med Jeppe og Jazzhyænerne kan kun betegnes som en festlig og ubetinget succes. Hyænerne havde godt fat i børnene, for slet ikke at tale om de voksne, som også lod sig rive med

Heldigvis havde det sure vejr med regn næsten lige indtil showstart ikke afholdt forældre og bedsteforældre med børn og børnebørn fra at sætte kursen mod Brandts Klædefabrik og Amfiscenen, og de blev belønnet med en både musikalske oplevelser, hylende hyæner på savannen og ikke mindst en oven, der kunne bage kiksekage alene ved hjælp af en intensiv indsats fra orkestret og positive lydbølger fra børnene, ligesom både børn og voksne blev kastet ud i at danse samba m.v.

Det hele blev båret af en swingende musikalsk kvalitet helt i top. Jeppe og Jazzhyænerne består fem unge og erfarne jazzmusikere, der har sat sig for at føre børnene ind i jazzens verden, og som til dagligt arbejder i mange forskellige sammenhænge:

Jeppe Vig er sanger, komponist og desuden TV-børnevært, med optræden i både DR og TV2.

Saxofonisten Martin Stender er bl.a. manden bag worldjazz orkestret ”Girls in Airports”, som vandt en Danish Music Award i 2010.

Fra ”Girls in Airports” kommer også pianisten Martin hold, der udover at være keyboardspiller hos lufthavnspigerne også er pianist for Thomas Butterschøn. På trommer er Bjørn Heebøl til daglig trommeslager i det verdensturnerende band, ”Slaraffenland”.

Bassisten Morten Mandel, som udover sin kontrabas også mestrer guitar, violin og banjo, er lidt af en musikalsk altmuligmand, der spiller overalt i København. Lige fra Nyhavn og til Operaen. I lighed med Martin Hold og Bjørn Heebøl er han under uddannelse på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, medens Martin Stender blev færdiguddannet samme sted sidste år.

De drenge kan deres kram og var med til at give både børn og voksne en herlig oplevelse på en sur og halvvåd lørdag eftermiddag.

 


Kategori: FFJ-JAZZ

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

FFJ-JAZZ | Lahnsgade 28, 5000 Odense C - Danmark