Bookmark and Share

Generalforsamling 2011

Skrevet af Poul Erik Andersen
29-03-2011 12:00
Dette års generalforsamling i FFJ-Jazz med undertitlen "Foreningen af Fynske Jazzmusikere" blev i år mandag den 28. marts afholdt i Odense Marineforenings flotte lokaler nede ved havnen og blev i bogstaveligste forstand en navy street parade med glad og sprudlende optimisme og tro på en fremtid , der rykker.
Alene fremmødet på lidt over 30 medlemmer var i sig selv noget af en rekord i foreningens historie. Især på baggrund af, at sidste års generalforsamling var præget af en pessimisme, der til gengæld fik den positive effekt, at der skulle spilles på helt nye og tidsvarende tangenter, hvis foreningen skulle overleve.
Og det blev der i det forløbne år. Det mest synlige resultat ligger på kommunikationsfronten, hvor det i princippet kvartårlige og pengeslugende medlemsblad og den noget støvede hjemmeside blev erstattet af bloggen "Den fynske jazzportal" med alle de ikke mindst prisbillige muligheder, internettet giver for hurtig og effektiv kommunikation hvad angår både aktuelle nyheder, anmeldelser, baggrundsartikler m.v.
Der kan vist ikke herske megen tvivl om, at det netop var denne omlægning af kommunikationen til aktuel og effektiv nyhedsformidling, der var årsag til det store fremmøde og ikke mindst den optimisme, som formanden, Niels Christian Resting i høj grad bidrog til, da han i sin beretning redegjorde for de organisatoriske sammenhænge, som FFJ-Jazz nu indgår i, hvad angår både sommer-og vinterjazz. Det vender vi her på Den fynske Jazzportal tilbage til, når i første omgang sommerjazzen er faldet på plads.
Det samme gælder foreningens 25 års jubilæum. Formanden kunne på generalforsamlingen dog oplyse så meget, at jubilæet vil blive fejret med en reception for medlemmer og specielt indbudte gæster og så naturligvis jazz. Det eneste, der mangler at falde på plads, er tid og sted.
Og så skal da lige tilføjes, at generalforsamlingens deltagere blev beværtet med højt belagt smørrebrød plus en øl og en snaps. Så udover optimismen og troen på en god fremtid, var der også til både maven og ganen. Som man altid får lyst til at skrive efter at have oplevet en rigtig god koncert, gælder også her: synd for dem, der ikke var der.

Billeder:
Til venstre: FFJ's formand ( her som den store rorgænger), Niels Christian Resting aflægger beretning med både skibsklokke, bådsmandspibe og dirigentklokke til sin rådighed.
Til Højre: Et udsnit af generaforsamlingen i Odense Marineforenings flotte lokaler.


Kategori: FFJ-JAZZ

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

FFJ-JAZZ | Lahnsgade 28, 5000 Odense C - Danmark